Pályázatok

Gyakornokok foglalkoztatása a Régi Csárda Kft-nél című projekt

 

A kedvezményezett neve: Régi Csárda Kft.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2019-03768
Támogatás összege: 3 873 845 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Projekt ideje: 2020.06.30 – 2021.06.03.
Projekt bemutatása:
A “Gyakornokok foglalkoztatása a Régi Csárda Kft-nél” című projekt hozzájárult egy 25 év alatti fiatal új státusz betöltését eredményező foglalkoztatásához, aki szakképzettségét iskolai rendszerű képzésben szerezte meg. A projekt az Ifjúsági Garancia program keretében valósult meg, olyan fiatalt vettünk fel, aki már regisztrált a programba. Vendéglátó eladó végzettséggel rendelkező gyakornokot vontunk be a programba. A projekt keretén belül 9 hónapon keresztül foglalkoztattuk a gyakornokot, 4,5 hónapos továbbfoglalkoztatással, vállalati kapcsolattartó mentorálásának segítségével megszerezte a szükséges gyakorlatot.
A gyakornokok munkavégzéséhez szükséges eszközök beszerzésére is sor került (ponyva, székek, székpárnák, terítők, poharak).
A projekt hozzájárul statisztikai létszámunk növeléséhez, egy szakképzett fiatal gyakorlati, szakmai tapasztalatszerzéséhez, a projekt befejeztével önálló munkavégzéséhez.

  ***

  Panziófejlesztés és szolgáltatásbővítés a Régi Csárdában című projekt

   

  A kedvezményezett neve: Régi Csárda Kft.
  Projekt azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00336
  Támogatás összege: 24 226 300 Ft
  Támogatás mértéke: 70%
  Projekt ideje: 2019.05.01. – 2020.04.30.
  Projekt bemutatása:
  A „Panziófejlesztés és szolgáltatásbővítés a Régi Csárdában” projekt célja a meglévő szálláshelyek színvonalának növelése szolgáltatási kapacitásának bővítése, marketingtevékenységek számának emelése az eladhatóság és az árbevételek növelése, valamint a vállalkozás fenntarthatóságának biztosítása érdekében.
  A fejlesztés hatására:

  • Meglévő 9 panzió minősítésű szobafelújítása, komfortosabbá tétele, Hotelstars Union szálláshely-minősítési rendszerben 3*-os „Panzió Csillaggal” kategória elérése
  • Tematikus szolgáltatások kapacitásának és infrastrukturális hátterének biztosítása: autentikus nagyszámú látogatót befogadó rendezvénypajta építése rendezvények számára
  • A vendégek és a vendégéjszakák számának növelése minőségi szolgáltatások és egyéni programcsomagok ajánlásával
  • A helyi adottságok, turisztikai vonzerők bevonásával komplex turisztikai programcsomagok kidolgozása és népszerűsítése
  • Marketingtevékenységek erősítése, honlapfejlesztés a korszerű, modern technikai lehetőségek bevonásával (applikációkhoz való csatlakozás, Internetes megjelenés, stb.)

  „A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”