Pályázatok

Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön című projekt

 

A kedvezményezett neve: Régi Csárda Kft.
Projekt azonosító száma:  GINOP-9.1.1-21
Hitel összege: 10.000.000 Ft
Projekt ideje: 2023.04.15.-2031.12.15.
Projekt bemutatása:
Alapanyagok beszerzése, üzemeltetési és munkabér költségek megelőlegezése, a zökkenőmentes szolgáltatások biztosítása érdekében.

A finanszírozás a Covid19- világjárványra adott uniós válasz részeként történik

  ***

  A Régi Csárda eszközparkjának megújítása, bővítése

   

  A kedvezményezett neve: Régi Csárda Kft
  Pályázati felhívás: Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-46-1.-17 kódszámú, „Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület – Lokális gazdaság fellendítése a mikrovállalkozásokon keresztül” című felhívás
  Projekt címe: A Régi Csárda eszközparkjának megújítása, bővítése
  Projekt azonosító száma: 1959710244
  Támogatás összege: 4 999 776 Ft
  Támogatás mértéke: 70%
  Projekt ideje: 2019.05.20. – 2022.06.30.
  Projekt bemutatása:

  A megvalósítás helyszíne 8776 Magyarszerdahely, 096/2. helyrajzi számon helyezkedik el. A fejlesztéssel érintett ingatlanon két épület található, melyek közül a csárda eszközparkjának megújítását, marketing fejlesztést és információtechnológiai fejlesztést tervez a pályázó. A fejlesztés a vevői igényekre reagál, valamint szerteágazó annak érdekében, hogy a pályázó a jövőben színvonalasabb és komplexebb szolgáltatással tudja a vendégei igényeit kielégíteni.

  Tervezett fejlesztés fő elemei:

  • Az étterem konyhájának fejlesztése új eszközök, berendezések beszerzésével: o nagyobb teljesítményű fagyasztószekrény és hűtőszekrény
   o A főzés, melegítés, ételkiadás hatékonyabbá tételéhez pedig egy felvágottszeletelő, mikrohullámú sütő és egy gáz főzőzsámoly
  • Füves területek rendben tartásához, téli hóeltakarításhoz beszerzésre kerül egy fűnyírótraktor, utánfutóval, hótolólappal, hólánccal, valamint a kevésbé hozzáférhető területek nyírásához és a kertrendezéshez egy motoros kasza bozótvágó késsel.
  • Információtechnológiai fejlesztés:
   • Kamerás biztonsági rendszer kialakítása annak érdekében, hogy a vendégek biztonságérzete növekedjen
   • Multimédia szoba kialakítása és laptop beszerzése
   • Esküvők, céges partik, egyéb zenés rendezvények színvonalas megrendezéséhez az étterem hangosításának kiépítése
  • Ágyak cseréje
  • Marketing fejlesztés részeként a honlap megújítása tervezett

   ***

   Versenyképesség növelése a Régi Csárda Kft-nél

    

   A kedvezményezett neve: Régi Csárda Kft
   Projekt címe: Versenyképesség növelése a Régi Csárda Kft-nél
   Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-02327
   Támogatás összege: 9 998 728 Ft
   Támogatás mértéke: 70%
   Projekt ideje: 2021.08.01 – 2022.09.30.
   Projekt bemutatása:
   Régi Csárda Kft.-t megalakulás óta a folyamatos fejlődés, kapacitásbővítés jellemzi. Minden egyes eszközbeszerzésnél, beruházásnál fejlesztésnél, bértámogatásos projektnél szempont volt a hosszú távú gondolkozás, a legújabb technológiai újításokat figyelembe véve, az autentikus helyszín jellegének megtartása mellett. A projekt célja a meglévő szolgáltatások színvonalának növelése az eladhatóság és az árbevételek növelése, valamint a vállalkozás fenntarthatóságának biztosítása érdekében.
   A vállalkozás tulajdonosa elkötelezte magát a szolgáltatási színvonal folyamatos javítása mellett, az ügyfelek által elvárt szolgáltatási minőség elérésének és megtartásának érdekében.
   A projekt előkészítésekor, pályázat benyújtása előtt felmérésre kerültek fejlesztési szükségleteink műszaki és gazdasági szempontból is. A projekt megvalósítása során az alábbi tevékenységeket kívánjuk megvalósítani:

   1. Eszközbeszerzés:
   1 db hőszivattyús szárítógépet szerzünk be a projekt keretén belül. A gépet mindennapi vendéglátás, rendezvények során keletkezett textilek mosásához használjuk fel, mivel az éttermi textíliák mosását magunk végezzük. Nagyobb kapacitású mosógéppel rendelkezünk, azonban az egymás után érkező nagyobb csoportok, erősebb szezonok alkalmával szükség mutatkozott egy nagyobb teljesítményű szárító beszerzésére. Az eszköz nagy mértékben hozzájárul mindennapi munkák csökkentéséhez, ezáltal a hatékonyabb munkavégzésre.

   2. Ingatlan beruházás:
   2019-2020-ban felépült a vállalkozás által működtetett Csárda mellett egy pajta-rendezvényterem, mint autentikus rendezvény helyszín, a vidéki környezet színfoltja, amely lehetőséget ad változatos programok megvalósítására és legalább 150 fő befogadására. Ezt az épületet jelen projekt keretén belül 32,38m2 területű vizesblokk résszel kívánjuk bővíteni: női és férfi wc, előtér, takarítószer. Az alapozási munkák megtörténtek, ezen kívül a pályázat keretén belül építjük fel a vizesblokk részt . A rendezvényterem felépítésénél szerzett tapasztalattal, megbízható szakemberekkel az építkezés gördülékenyen fog megvalósulni. Az építkezés indításához szükséges engedélyekkel rendelkezünk, melyet mellékeltünk a pályázathoz.

   Az eszközbeszerzésen felül a projekt tartalmazza 2 fő bérköltségének egy részét a projekt ideje alatt, továbbá projektmenedzsment költséget.

    ***

    Gyakornokok foglalkoztatása a Régi Csárda Kft-nél című projekt

     

    A kedvezményezett neve: Régi Csárda Kft.
    Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2019-03768
    Támogatás összege: 3 873 845 Ft
    Támogatás mértéke: 100%
    Projekt ideje: 2020.06.30 – 2021.06.03.
    Projekt bemutatása:
    A „Gyakornokok foglalkoztatása a Régi Csárda Kft-nél” című projekt hozzájárult egy 25 év alatti fiatal új státusz betöltését eredményező foglalkoztatásához, aki szakképzettségét iskolai rendszerű képzésben szerezte meg. A projekt az Ifjúsági Garancia program keretében valósult meg, olyan fiatalt vettünk fel, aki már regisztrált a programba. Vendéglátó eladó végzettséggel rendelkező gyakornokot vontunk be a programba. A projekt keretén belül 9 hónapon keresztül foglalkoztattuk a gyakornokot, 4,5 hónapos továbbfoglalkoztatással, vállalati kapcsolattartó mentorálásának segítségével megszerezte a szükséges gyakorlatot.
    A gyakornokok munkavégzéséhez szükséges eszközök beszerzésére is sor került (ponyva, székek, székpárnák, terítők, poharak).
    A projekt hozzájárul statisztikai létszámunk növeléséhez, egy szakképzett fiatal gyakorlati, szakmai tapasztalatszerzéséhez, a projekt befejeztével önálló munkavégzéséhez.

     ***

     Panziófejlesztés és szolgáltatásbővítés a Régi Csárdában című projekt

      

     A kedvezményezett neve: Régi Csárda Kft.
     Projekt azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00336
     Támogatás összege: 24 226 300 Ft
     Támogatás mértéke: 70%
     Projekt ideje: 2019.05.01. – 2020.04.30.
     Projekt bemutatása:
     A „Panziófejlesztés és szolgáltatásbővítés a Régi Csárdában” projekt célja a meglévő szálláshelyek színvonalának növelése szolgáltatási kapacitásának bővítése, marketingtevékenységek számának emelése az eladhatóság és az árbevételek növelése, valamint a vállalkozás fenntarthatóságának biztosítása érdekében.
     A fejlesztés hatására:

     • Meglévő 9 panzió minősítésű szobafelújítása, komfortosabbá tétele, Hotelstars Union szálláshely-minősítési rendszerben 3*-os „Panzió Csillaggal” kategória elérése
     • Tematikus szolgáltatások kapacitásának és infrastrukturális hátterének biztosítása: autentikus nagyszámú látogatót befogadó rendezvénypajta építése rendezvények számára
     • A vendégek és a vendégéjszakák számának növelése minőségi szolgáltatások és egyéni programcsomagok ajánlásával
     • A helyi adottságok, turisztikai vonzerők bevonásával komplex turisztikai programcsomagok kidolgozása és népszerűsítése
     • Marketingtevékenységek erősítése, honlapfejlesztés a korszerű, modern technikai lehetőségek bevonásával (applikációkhoz való csatlakozás, Internetes megjelenés, stb.)

     „A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”